Cart_weight
Din kundvagn är tom
 

 

Smycken direkt från silversmed

Smycken

Handgjorda smycken av äkta silver. Välkommen att "botanisera". Eftersom du köper smycken direkt från tillverkaren, utan mellanhänder, vågar jag påstå att vi är bland de billigaste i Sverige på smycken. Jämför oss gärna! Trots det ger vi inte avkall på kvaliten. All bärnsten, pärlor, fossil och stenar är äkta.( om inte anger vi det i beskrivningen).
Vi slipar nästan all bärnsten och även en del stenar själv. Eftersom vi hållit på med smycken sedan -80 talet har vi byggt upp ett stort kontaktnät av pålitliga och seriösa leverantörer. Vi använder bara äkta silver, 925 sterling, i våra smycken. Nickel, bly eller annat konstigt material förekommer inte.

Har du en egen idè på smycken du vill ha?
Tag kontakt så kanske vi kan hjälpa dig, vi har eller kan skaffa de flesta smyckesstenar.
Om du mot all förmodan inte blir nöjd med smycken du köpt av oss har du full returrätt; pengarna tillbaka, utan krångel.
Beskrivningen av varje smycke är kortfattat. Hör av dig om du vill ha mer info.

Fästinghalsband

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet. I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år tillverkar vi och säljer fästinghalsband.  Välj någon av våra modeller genom att klicka på FÄSTINGHALSBAND i sortiment-menyn, eller läs mer under länken OM FÄSTINGHALSBAND.

 

Besök gärna våra andra onlinebutiker:

Radbandsbutiken.se (Muslimska radband av olika material.)

Bärnsten.com ( "Bara" bärnsten)